Beamer kopen

nec-m311w-1

Refurbished beamer kopen

Een kwalitatieve beamer kopen voor zeer weinig geld. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Toch is het mogelijk! Bij Odys kun je namelijk een refurbished beamer kopen. Goed voor het milieu én de portemonnee. Gebruikte beamers worden uitgebreid gecontroleerd, gereinigd en eventueel gerepareerd. De refurbished beamer is zo goed als nieuw, alleen dan goedkoper. Waarom zou je een refurbished beamer kopen? Wat is het precies? En waarom kun je niet beter een tweedehands beamer aanschaffen? Odys vertelt je er graag alles over.  

Een refurbished beamer kopen bij Odys

Wil jij het beeld van elektronische apparaten projecteren op een groot scherm of op de muur? Dat is mogelijk wanneer je een beamer gaat kopen! Dit is dan ook de reden dat een beamer vaak een projector wordt genoemd. Er zijn diverse soorten beamers waardoor je jezelf wel een aantal dingen moet afvragen: hoe groot is de ruimte waarin je gaat projecteren? En is deze ruimte verlicht of juist donker? 

Odys biedt een ruim assortiment aan refurbished beamers. Wij testen en onderzoeken de beamers goed waardoor je zeker weet dat het product betrouwbaar is. Bij Odys staan we voor kwaliteit en leveren we altijd een half jaar garantie. Niet alleen op de beamer, maar ook op de bijgeleverde accessoires. Je loopt dus geen enkel risico bij het kopen van een refurbished beamer bij Odys.

We komen met eigen installatie monteurs bij jou op locatie om de gehele installatie te verzorgen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat de installatie naar verwachting werkt. Uiteraard wordt er ook uitleg en instructie gegeven zodat de installatie meteen kan worden gebruikt.  

Heb je interesse om een refurbished beamer te kopen bij Odys? Dan komen we graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. We bekijken de ruimtes en bespreken jouw wensen. Zo zijn we er zeker van dat jouw refurbished beamer aansluit bij de eisen van je onderneming.  

Wat is een refurbished beamer?

Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord: refurbished beamers. Voordat je een refurbished beamer gaat kopen is het belangrijk om goed te weten wat het precies is en welke voor- en nadelen het met zich meebrengt. Wanneer een beamer gebruikt of geretourneerd is, knapt Odys deze op. We testen en controleren de beamer grondig. We reinigen de beamer zowel van binnen als van buiten. Als het nodig is vervangen of repareren we bepaalde onderdelen. 

Wanneer dit proces is afgerond mogen we de voorheen tweedehands beamer een ‘refurbished beamer’ noemen. De refurbished monitor is weer zo goed als nieuw. Ze werken uitstekend en zien er ook weer erg goed uit. De levensduur van de beamer wordt verlengd. Een refurbished beamer kopen is dus een erg duurzame keuze. En dat vindt Odys belangrijk. Samen werken we aan een betere toekomst. Een refurbished beamer kopen neemt nog veel meer voordelen met zich mee. Daar vertellen we je graag meer over. 

Waarom zou ik een refurbished beamer kopen?

Een refurbished beamer kopen neemt verschillende voordelen met zich mee. Om erachter te komen of het kopen van een refurbished beamer interessant is voor jouw bedrijf, hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet. 

Een duurzame optie 

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven. We houden graag rekening met het milieu. Door een refurbished beamer te kopen draag jij je steentje bij aan het milieu. Je helpt namelijk een steeds groter wordende hoeveelheid elektronisch afval te verminderen. De levensduur van de beamer wordt door het refurbishment weer met jaren verlengd. Hierdoor wordt dus ook bespaard op kostbare grondstoffen die nodig zijn voor de productie van een nieuwe beamer.  

Prijsverschil 

Dit is misschien wel de belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen om een refurbished beamer te kopen. Het is namelijk mogelijk om veel geld te besparen met de aanschaf van een refurbished beamer. Afhankelijk van diverse factoren kun je tot wel 75% besparen door een refurbished beamer te kopen.  

De garantie 

Een ander groot voordeel van het kopen van een refurbished beamer is dat je meer zekerheid hebt ten opzichte van het aanschaffen van een tweedehands beamer. Op een refurbished beamer krijg je namelijk een half jaar garantie. 

Verzekerd van uitstekende kwaliteit 

Wij kijken de beamers volledig na en repareren of vervangen onderdelen waar dit nodig is. Pas na een strenge controle worden de refurbished beamers verkocht. De refurbished beamer moet exact hetzelfde functioneren als een nieuw exemplaar.  

Oud maar goud 

In de loop der jaren verdwijnen oudere modellen van de markt. Je wordt hierdoor als consument eigenlijk gedwongen om een nieuwer en duurder model aan te schaffen. Veel oudere modellen zijn refurbished nog volop verkrijgbaar. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een betaalbare, maar goede beamer of wanneer je gehecht bent aan een bepaald model.  

Zijn er ook nadelen verbonden aan een refurbished beamer?

Tot nu toe hebben we voornamelijk de voordelen besproken voor het kopen van een refurbished beamer. Ben jij van plan om zo’n beamer te kopen? Dan is het belangrijk om ook op de hoogte te zijn van de nadelen die hieraan verbonden zijn. Daarom hebben we de belangrijkste nadelen voor je op een rij gezet. 

Eventuele gebruikssporen 

Een refurbished beamer is al eerder gebruikt. Daarom is het mogelijk dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Grofweg wordt er onderscheid gemaakt tussen drie verschillende condities: geen gebruikssporen, middelmatige gebruikssporen en duidelijk zichtbare gebruikssporen. Uiteraard is Odys altijd transparant over de eventuele gebruikssporen en hiermee wordt ook rekening gehouden tijdens het bepalen van de prijs. In tegenstelling tot tweedehands beamers ben je bij refurbished beamers wel zeker van een goede kwaliteit, ongeacht de gebruikssporen. 

Een beperkter aanbod 

Wij zijn natuurlijk afhankelijk van de gebruikte beamers die bij ons geleverd worden. Je kunt dus niet van alle merken een refurbished beamer kopen. Van de merken die wel verkocht worden is het aanbod vaak beperkt. Soms is er van een bepaald model bijvoorbeeld maar één exemplaar verkrijgbaar. Bovendien zijn de nieuwste modellen niet direct refurbished verkrijgbaar. Dit duurt vaak enkele weken of maanden.  

Biedt Odys op dit moment niet de refurbished beamer die jij wil kopen? Dan zullen wij kijken naar een passende oplossing voor jou. Dit wil zeggen dat in overleg bijvoorbeeld een gedeelte van de oplossing nieuw geleverd kan worden. Echter blijven wij er alles aan doen om zoveel mogelijk refurbished producten in te zetten in de installatie. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.  

Hoe zit het met de herkomst van refurbished beamers?

Veel mensen denken dat refurbished beamers retour gezonden worden voor reparatie omdat zij voorheen niet goed gefunctioneerd hebben. Dit is onzin! Onze voorraad is namelijk afkomstig van AV-bedrijven die huidige installaties inruilen voor nieuwe installaties bij bijvoorbeeld scholen of bedrijven.  

Deze instellingen of bedrijven hebben vaak het budget om deze installaties binnen een bepaalde periode te vervangen. Hierdoor komen er producten vrij die nog lang niet op zijn. Het is zonde om deze producten weg te laten stoffen. Daarom hebben wij het op ons genomen om een nieuw leven te blazen in deze producten. Bovendien kan jij dan voordelig een beamer kopen.  

Het verschil tussen tweedehands en refurbished

Waarom zou je een refurbished beamer kopen in plaats van een tweedehands variant? Beide begrippen gaan over gebruikte beamers, echter zit er een groot verschil tussen deze twee varianten. Een tweedehands beamer wordt verkocht zoals deze is. Er heeft geen controle of eventuele reparatie plaatsgevonden. Je zal de verkoper op zijn woord moeten geloven over de kwaliteit. Er is dan ook geen sprake van een garantie. 

Een refurbished beamer is wel gecontroleerd, grondig gereinigd en eventueel gerepareerd. Het kopen van een refurbished beamer biedt in tegenstelling tot de tweedehands variant wel garanties. In vrijwel alle gevallen is de refurbished beamer van betere kwaliteit. Bovendien biedt het jou als gebruiker een stuk meer zekerheid.  

Refurbished beamer kopen? Bekijk ons assortiment!

Heb jij interesse om een refurbished beamer te kopen? Dan ben je bij Odys aan het juiste adres. Odys biedt namelijk refurbished audiovisuele bedrijfselektronica aan. Dit is goed voor zowel het milieu als jouw portemonnee.  

Wij bieden een ruim assortiment waardoor we een passende uitkomst vinden voor iedere klant. Om jou volledig te ontzorgen regelen wij de gehele installatie. Odys staat voor duurzaamheid, service en een persoonlijke oplossing voor ieder project.  

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor het kopen van een beamer te bespreken!