Digiborden

UvA 1-min

Een refurbished digibord

Ben jij op zoek naar een kwalitatief digibord maar wil je hier niet te veel voor betalen? Kies dan voor een duurzame optie: refurbished digiborden. Een soort tweedehands digibord, maar dan helemaal opgeknapt en weer zo goed als nieuw. Beter voor de portemonnee én het milieu. Wat zijn refurbished digiborden precies? En waarom zou je een refurbished digibord kopen? Odys legt het graag aan je uit.

Wat is een refurbished digibord?

Een digibord is de digitale versie van het klassieke schoolbord of whiteboard. Het wordt ook wel eens een elektronisch schoolbord, digitaal schoolbord of smartboard genoemd. Een digibord is eigenlijk een groot touchscreen of projectiescherm met beamer. Dit staat in contact met een computer of laptop. Het is mogelijk om op het digibord te schrijven met een speciale pen of met je vingers. Bovendien kun je diverse toepassingen en apps op het digibord gebruiken.

Wanneer een digibord gebruikt is, knapt Odys deze op. Dit opgeknapte digibord noemen we ook wel een refurbished digibord. Komt er een digibord bij ons binnen? Dan controleren en testen we deze uitgebreid. We reinigen het volledige digibord: van binnen en van buiten. Bovendien vervangen we onderdelen wanneer dit nodig is.

Is dit proces afgerond? Dan is het tweedehands digibord weer als nieuw. Nu mogen we het een refurbished digibord noemen. Het ziet er na afloop weer fantastisch uit en werkt uitstekend. Een refurbished digibord aanschaffen is een ontzettend duurzame keuze. En dat vindt Odys belangrijk. Samen werken we aan een betere toekomst.

Wat kun je precies met een digibord?

Op een klassiek schoolbord kan enkel geschreven of getekend worden. Een digibord biedt daarentegen veel meer opties. Je kunt op een digibord alles projecteren dat je ook op jouw computerscherm kunt zien. Hierbij kun je denken aan diverse websites, video’s, muziekfragmenten of leerzame spelletjes. Oftewel, een absoluut totaalpakket dus!

Bovendien is het mogelijk om op een digibord alle bewerkingen op te slaan en later terug te halen. Een digibord vergroot het enthousiasme van de leerlingen. De interactie tussen leerkracht, leerling en lesmateriaal wordt met de aanschaf van een digibord een stuk groter.

Refurbished digibord: duurzaam en beter voor de portemonnee

De aanschaf van een refurbished digibord brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Een refurbished digibord gaat weer jarenlang mee waardoor er geen nieuw digibord aangeschaft hoeft te worden. Doordat er geen kostbare grondstoffen gebruikt hoeven te worden voor de productie van nieuwe digiborden, is het een enorm duurzame optie.

Daarnaast is het kopen van een refurbished digibord een stuk beter voor de portemonnee. Het scheelt je namelijk enorm veel geld ten opzichte van een nieuw exemplaar. Bovendien ben je altijd zeker van een uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat wij de binnengekomen digiborden uitgebreid controleren en testen. Mocht het nodig zijn dan worden bepaalde onderdelen die niet voldoende functioneren uiteraard vervangen. Alleen wanneer het digibord in uitstekende staat is bieden wij deze aan op onze website.

Op technisch gebied moet het digibord hetzelfde functioneren als een nieuw exemplaar. Uiteraard kan het wel voorkomen dat er enkele gebruikerssporen zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan minuscule krasjes op het digibord. Dit is niet heel gek, omdat het refurbished digibord natuurlijk al eerder gebruikt is.

Odys geeft altijd 100% duidelijkheid over de uiterlijke conditie van de digiborden. In het geval van eventuele gebruikerssporen wordt hier uiteraard ook rekening mee gehouden tijdens het hanteren van de prijs.

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished digiborden?

Veel mensen halen de begrippen refurbished en tweedehands regelmatig door elkaar. Toch zit er een duidelijk verschil tussen tweedehands digiborden en refurbished digiborden. Wij lichten dit graag toe.

Wanneer een gebruikt digibord direct verkocht wordt, dan spreken we over een tweedehands digibord. Er heeft in dit geval geen controle, reiniging en eventuele reparatie plaatsgevonden. Het is bij een tweedehands digibord ook niet mogelijk om aanspraak te maken op garantie. Je zal de verkoper op zijn woord moeten geloven wat betreft de kwaliteit.

Schaf je een refurbished digibord aan? Dan heeft deze wel een controle, reiniging en eventuele reparatie gehad. Bovendien biedt een refurbished digibord in tegenstelling tot een tweedehands variant wel garanties. Dit betekent dat een refurbished digibord meer zekerheid biedt. Wij maken dus eigenlijk van een tweedehands digibord een refurbished digibord!

Wat kost een refurbished digibord?

Mocht je interesse hebben in een refurbished digibord, dan rest er waarschijnlijk nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden? Odys biedt varianten in diverse prijsklassen.

Neem een kijkje in ons huidige aanbod aan refurbished digiborden. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden.

Een refurbished digibord kopen bij Odys

Ben jij op zoek naar een refurbished digibord? Dan ben je bij Odys aan het juiste adres. Odys biedt refurbished audiovisuele bedrijfselektronica aan. Dit betekent voor jou dat je zowel op het milieu als je portemonnee bespaart!

Door ons ruime aanbod kan Odys een passende uitkomst vinden voor iedere klant. Om jou compleet te ontzorgen wordt de gehele installatie geregeld, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. Odys staat voor duurzaamheid, service en een persoonlijke oplossing voor ieder project.

Ben jij op zoek naar een kwalitatief refurbished digibord? Neem dan gerust eens contact met ons op!