Makelaardij van de Laar

Vd Laar 1-min

De uitdaging

Makelaardij van de Laar heeft zicht gevestigd in het levendige centrum van Sint-Oedenrode. Om optimaal te profiteren van deze locatie was de makelaardij op zoek naar een professionele en aantrekkelijke uitstraling van de buitenzijde van het pand.

Maar dit was niet het enige. Naast de uitstraling buiten was Van de Laar ook op zoek naar meer professionaliteit en werkgemak in de vergaderruimte binnen.

De vraag

Hoe kan Makelaardij van de Laar aan de buitenzijde beter opvallen bij het passerende publiek en aan de binnenzijde van het pand meer professionaliteit en werkgemak creëren?

De oplossing

Met dit vraagstuk zijn wij bij Odys aan de slag gegaan.
Allereerst de buitenzijde. Voor het raam zijn twee grote schermen geplaatst waarop het actuele woningaanbod wordt getoond. Door deze schermen, die voorzien zijn van visueel aantrekkelijke beelden, wordt op deze manier 24/7 de aandacht getrokken van al het passerende publiek.

Dan de binnenzijde. Hier is onder andere gekozen voor een scherm bij de ontvangstruimte. Dit scherm dient als een verlengstuk van de schermen buiten en trekt passerend publiek naar binnen.Uiteraard hebben we ook dé oplossing gevonden om de makelaardij meer werkgemak te bieden in de vergaderruimte. Door een 70 inch touchscreen monitor in de vergaderruimte te plaatsen kunnen vanaf nu alle klanten flexibel en optimaal bediend worden.

Zowel Makelaardij van de Laar als wij zijn erg tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking!