Martin Glas

De uitdaging

Martin Glas heeft na een verbouwing nieuwe vergaderruimtes ter beschikking. Hier was een complete vergaderoplossing gewenst, zodat er altijd gemakkelijk en professioneel een online vergadering gestart kan worden.  Ook moet er uiteraard gepresenteerd en overlegt kunnen worden. Dit betekent een groot mobiel interactief touchscreen scherm, inclusief videoconferentie installatie.

De vraag

Welke combinatie van AV apparatuur complimenteert het nieuwe pand en een toekomstbestendige vergaderruimte?

De oplossing

In 2 ruimtes is gekozen voor dezelfde combinatie van apparatuur. Dit om het gebruiksgemak te vergroten. Het gekozen scherm is een 84 inch Prowise Proline 4k touchscreen. Dit scherm straalt net als de nieuwe ruimtes professionaliteit en klasse uit. Het is lekker groot en met de resolutie van 4K kan je niet missen. Om het een online vergaderoplossing te maken hebben wij bovenop het scherm een Logitech Meetup gemonteerd. Deze camera heeft een grote kijkhoek om iedereen te kunnen zien en kan zelfs bewegen om niks te missen. De ingebouwde soundbar zorgt voor een duidelijk en helder geluid wanneer er gesproken wordt vanuit de online meeting. Er zitten meerdere microfoons in voor het optimaal opnemen van geluid. Deze apparatuur is allemaal bevestigd op onze betrouwbare elektrische statieven van SmartMetals voor een compleet mobiele installatie.

We hebben een erg steile en krappe trap moeten trotseren met een scherm die evenvele weegt als 2 personen, maar Martin Glas is tevreden en klaar om hun nieuwe pand op volle toeren te gebruiken!