Over Odys

Odys biedt refurbished audiovisuele bedrijfselektronica aan. Dit betekent voor jou dat je zowel op het milieu als je portemonnee bespaart!

Reducing by re-using

Steeds meer mensen kiezen voor refurbished producten en dat is niet voor niets. Een refurbished product heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Dat is dan ook de reden dat wij van refurbished houden. En dat zou jij ook moeten doen.

Prijs verschil

Misschien wel de belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor een refurbished product is de prijs. Je kunt namelijk veel geld besparen door te kiezen voor een refurbished apparaat. Afhankelijk van de producten zijn de prijzen tot wel 75% goedkoper dan een nieuw product.

Duurzaam

Natuurlijk is de prijs van een refurbished product erg belangrijk, maar duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol in ons leven. We houden steeds meer rekening met het milieu. De refurbished markt sluit hier perfect op aan. Het kopen van refurbished apparatuur betekent dat je een aandeel kunt leveren om de steeds groter wordende hoeveelheid elektronisch afval, dat elk jaar wordt gegenereerd, te verminderen.

Betaalbaar alternatief

Na een aantal jaar verdwijnen de oudere modellen van de markt. Zo word je als consument eigenlijk gedwongen om een nieuwer, duurder model aan te schaffen. Wanneer je kiest voor refurbished kun je vaak ook nog kiezen voor de oudere modellen. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar, maar goed product.

Onze voorraad

Onze voorraad is afkomstig van AV bedrijven die huidige installaties inruilen voor nieuwe installaties bij bijvoorbeeld scholen of bedrijven. Deze instellingen of bedrijven hebben vaak budget om deze installaties binnen een bepaalde periode te vervangen. Hierdoor komen producten vrij die nog lang niet op zijn. Het is natuurlijk erg zonde om deze nog goede producten weg te laten stoffen. Wij hebben het op ons genomen om een nieuw leven te blazen in deze producten!

Kortom, genoeg redenen om van refurbished te houden!

Service

Om jou compleet te ontzorgen wordt de gehele installatie geregeld, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken.

laatste kleiner

Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van refurbished is dat het betrouwbaar is. Doordat het door Odys nogmaals is getest en grondig onderzocht, weet je zeker dat het product betrouwbaar is. Toch problemen? Dan heb je natuurlijk recht op de garantieperiode. Geen zorgen dus dat jij met de gebakken peren zit als het product niet naar behoren werkt!

Garantie

Wanneer je op zoek bent naar een refurbished product, zijn er veel verschillen te vinden in de garantievoorwaarden. Bij Odys staan we voor kwaliteit en leveren we altijd een jaar garantie. Niet alleen op het geleverde product, maar ook op de bijgeleverde accessoires. Kortom je loopt geen enkel risico!

Ontzorging

We komen met eigen installatie monteurs bij je op locatie om de gehele installatie te verzorgen. Op deze manier weet je zeker dat de installatie naar verwachting werkt. Afsluitend wordt er uitleg en instructie gegeven, zodat de installatie meteen in gebruik kan.

Persoonlijk

Door ons ruime aanbod kan Odys een passende uitkomst vinden voor iedere klant. Mocht het product dat je zoekt toch niet refurbished beschikbaar zijn, gaan wij op zoek naar een geschikt alternatief.

IMG20211112084936 knip

Offerte op maat

We komen bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Hierin kijken we naar de ruimtes en bespreken we met jou de wensen. Als alles duidelijk besproken is maken we een offerte op maat voor jouw unieke locatie. Op deze manier weet je zeker dat het perfect aansluit bij de eisen van je onderneming.

Alle opties staan open

We zullen altijd kijken naar de beste oplossing voor jou. Als wij de oplossing die je zoekt niet refurbished aan kunnen bieden, zullen we opzoek gaan naar een alternatief. Dit betekend dat in overleg een gedeelte van de oplossing nieuw geleverd kan worden. Maar we blijven er alles aan doen om zoveel mogelijk refurbished producten in te zetten in de installatie. Zodat het voor jou alsnog voordelig blijft.