Refurbished elektrische statieven

SmartMetals statief

Refurbished elektrische statieven: Goed voor de portemonnee en de natuur.

Bij de aanschaf van een monitor raden we je aan om er een elektrisch statief bij te nemen. Het elektrisch statief zorgt er namelijk voor dat je de monitor gemakkelijker kan gebruiken. De vele mogelijkheden van een elektrisch statief zorgen voor flexibiliteit. Helaas kunnen de prijzen voor deze producten enorm oplopen. Daarom bieden wij een goedkoper alternatief: refurbished elektrische statieven. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook een stuk duurzamer. Goed voor de portemonnee en de natuur. Wij vertellen je er alles over.

Waarom een elektrisch statief aanschaffen bij je monitor?

Door een elektrisch statief aan te schaffen bij je monitor kan je profiteren van vele voordelen. Het elektrisch statief zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en biedt onder andere de mogelijkheid om het beeldscherm in hoogte te verstellen. Zo kun je de monitor op gewenste hoogte plaatsen zodat je geen nekklachten ervaart. Ook kun je het statief zo instellen dat al je medewerkers het statief kunnen zien vanuit bijvoorbeeld hun werkplek.

Ook bieden wij verrijdbare elektrische statieven. Hiermee kan het statief en dus ook het scherm verreden worden naar andere ruimtes. Op die manier kun je de monitor in iedere gewenste ruimte gebruiken. Dat werkt uiteraard ontzettend handig.

Zeker wanneer je de monitor gebruikt als presentatiescherm binnen een bedrijfspand kan dit erg nuttig zijn. Wanneer je een overleg hebt in een andere ruimte verrijd je de monitor eenvoudig met je mee. Een elektrisch statief biedt dus eigenlijk ontzettend veel mogelijkheden en het maakt de monitor een stuk gebruiksvriendelijker en flexibeler. De prijzen voor een elektrisch statief kunnen behoorlijk oplopen. Daarom bieden wij een goedkoper alternatief: een refurbished elektrisch statief.

Refurbished elektrische statieven zijn goedkoop en duurzaam

Een elektrisch statief voor jouw monitor is natuurlijk ontzettend handig, maar je wil er liever niet te veel geld aan uitgeven. Toch wil je wel een elektrisch statief van de allerbeste kwaliteit. Daarom is een refurbished elektrisch statief een uitstekend alternatief. Dit zijn gebruikte elektrische statieven die wij uitgebreid opknappen voordat we deze verkopen. We controleren de statieven om ze vervolgens te reinigen en eventuele kapotte onderdelen te repareren.

Onterecht denken veel mensen dat refurbished elektrische statieven retour gezonden zijn voor reparatie. Dit is helemaal niet zo! De meeste elektrische statieven zijn afkomstig van de zakelijke markt. Zij leveren hun gebruikte, maar goed functionerende, elektrisch statief bij ons in omdat zij een nieuwer model willen aanschaffen. Wij knappen deze elektrische statieven op en verkopen deze pas wanneer deze er weer uitzien en functioneren als een nieuw statief.

Het gaat maar om een zeer klein percentage elektrische statieven dat bij ons terecht komt omdat ze niet meer goed functioneren. Deze moeten we dan repareren. Echter verkopen wij het elektrisch statief enkel wanneer wij deze weer volledig hebben opgeknapt. Het elektrisch statief moet in uitstekende staat zijn. Wij zijn ook altijd 100% eerlijk tegen onze klanten over de herkomst van onze producten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Wanneer je een refurbished elektrisch statief aanschaft doe je ook nog eens een duurzame aankoop. Er hoeven namelijk geen kostbare grondstoffen gebruikt te worden om een nieuw elektrisch statief aan te schaffen. Samen werken we aan een betere toekomst.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Waarom zou je dan een refurbished elektrisch statief aanschaffen en geen tweedehands? Een tweedehands variant is toch ook duurzaam? Dat komt omdat er een duidelijk verschil zit tussen deze twee soorten elektrische statieven. We spreken namelijk van een tweedehands elektrisch statief wanneer deze verkocht wordt zoals de gebruiker hem heeft achtergelaten. Dit wil zeggen dat er geen controle, reiniging en eventuele reparatie heeft plaatsgevonden. Het is dus eigenlijk zo dat je de verkoper op zijn woord moet geloven over de kwaliteit van het elektrische statief. Verder kan je ook geen aanspraak maken op de garantie van het elektrische statief.

Het is dus een veiligere optie om voor een refurbished elektrisch statief te kiezen. Bij dit statief heeft er wel een uitgebreide controle, reiniging en eventuele reparatie plaatsgevonden. Ten slotte biedt een refurbished elektrisch statief in tegenstelling tot de tweedehands variant wel garanties. Een refurbished elektrisch statief biedt dus veel meer zekerheid. Daarnaast is de kwaliteit van het elektrische statief in de meeste gevallen ook een stuk beter, omdat het statief volledig opgeknapt geleverd wordt.

De verschillende mogelijkheden bij Odys

Een refurbished elektrisch statief biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wij bieden dan ook verschillende refurbished elektrische statieven voor verschillende monitoren. We adviseren je over welk statief het beste past bij jouw monitor.

Wij bieden refurbished elektrische statieven voor verschillende monitoren. Ben jij op zoek naar een statief voor een bepaalde monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden die we op dat moment kunnen bieden.

Interesse in een refurbished elektrisch statief?

Wil jij een elektrisch statief aanschaffen bij jouw monitor? Wil je hiervoor niet te veel betalen en ben je overtuigd van de kwaliteit van een refurbished elektrisch statief? Dan ben je bij Odys aan het juiste adres.

Odys biedt een persoonlijke oplossing voor jouw bedrijf. Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij onze klanten ontzettend snel van dienst. Door onze jarenlange ervaring bieden wij de oplossingen die passen binnen jouw bedrijf en budget. Doordat Odys werkt met refurbished producten zorgen we samen voor een betere toekomst. Dat vinden wij enorm belangrijk.

Heb jij interesse in een refurbished elektrisch statief van Odys? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden die wij op dat moment kunnen bieden.

Een refurbished monitor inclusief elektrisch statief

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij nog geen monitor hebt. Het is bij ons ook mogelijk om een refurbished monitor inclusief elektrisch statief aan te schaffen. Onze refurbished monitoren zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zien er niet alleen als nieuw uit, maar zo werken ze ook. De monitor wordt zowel van de binnenkant als buitenkant grondig gecontroleerd, getest, gereinigd en eventueel gerepareerd. Door jouw refurbished monitor te combineren met een refurbished elektrisch statief kan jij optimaal profiteren van de vele voordelen.

Voor meer informatie over de refurbished monitoren kun je terecht op deze pagina. Heb jij interesse in een refurbished monitor inclusief elektrisch statief. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor jouw bedrijf!