Refurbished monitorbeugel

nec-m311w-1

Refurbished monitorbeugel nodig?

Ben jij op zoek naar een geschikte monitorbeugel maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan biedt Odys een goedkopere optie: een refurbished monitorbeugel. Dit is niet alleen beter voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Wat is een refurbished monitorbeugel precies? Welke voordelen neemt het met zich mee? En waar moet je op letten als je een monitorbeugel gaat kopen? Odys vertelt je alles wat je moet weten over refurbished monitorbeugels.

Wat is een monitorbeugel?

Een monitorbeugel is een systeem waar je jouw computerscherm aan kunt ophangen. Dit is enorm handig omdat je jouw monitor dan op de perfecte hoogte kunt hangen. Namelijk op ooghoogte. Op die manier creëer je een ergonomische werkplek die er opgeruimd uitziet. Je voorkomt met een monitorbeugel dus rug-, nek- en schouderklachten.

Dit klinkt allemaal natuurlijk ontzettend positief. Echter kunnen de prijzen voor een monitorbeugel flink oplopen. Daarom biedt Odys een goedkopere oplossing: refurbished monitorbeugels. Daar vertellen we je graag meer over.

Een refurbished monitorbeugel van Odys

Odys knapt gebruikte monitorbeugels op. Wanneer er een monitorbeugel bij ons binnenkomt controleren en testen we deze uitgebreid. We reinigen de monitorbeugel en vervangen onderdelen wanneer dit nodig is. Wanneer dit proces is afgerond noemen we de monitorbeugel een refurbished monitorbeugel. Het ziet er weer zo goed als nieuw uit. Daarnaast werkt het uitstekend.

Naast dat een refurbished monitorbeugel goedkoper is, neemt het nog een ander groot voordeel met zich mee tegenover een normale monitorbeugel: het is een stuk duurzamer. Er hoeven namelijk geen kostbare grondstoffen gebruikt te worden voor de productie van een nieuwe monitorbeugel. Dit vindt Odys belangrijk: samen werken we aan een betere toekomst.

Wil jij meer weten over de voor- en nadelen van refurbished? Lees dan ons artikel: ‘wat is refurbished?‘.

De voordelen van een monitorbeugel

Steeds meer mensen kiezen er thuis of op het kantoor voor om een monitorbeugel aan te schaffen. Dit is vrij logisch, want een monitorbeugel neemt diverse voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voordelen van een monitorbeugel voor je op een rij gezet.

Een ergonomische zithouding aannemen

Tijdens het werken nemen veel mensen een verkeerde zithouding aan. Hierdoor ervaren zij nek-, rug- en schouderklachten. Enorm vervelend. Echter kun je dit eenvoudig voorkomen met de aanschaf van een goede monitorbeugel.

Het is hiermee namelijk mogelijk om jouw computerscherm op de juiste hoogte te hangen. Hierdoor kijk je niet te veel naar beneden of naar boven waardoor je de verkeerde houding kan aannemen. Het is bovendien simpel om regelmatig de positie van de monitorbeugel aan te passen. Hierdoor kun je jouw zithouding vaker aanpassen. Ideaal om je werkdag optimaal door te komen.

Een opgeruimde werkplek creëren

Een ander groot voordeel van de aanschaf van een monitorbeugel is dat jouw werkplek een stuk opgeruimder is. Je monitor hangt namelijk een stukje boven het bureau. Hierdoor creëer je meer ruimte op je werkplek. Een opgeruimde werkplek is goed voor je concentratievermogen en je kunt efficiënter aan de slag.

Efficiënter werken

Met een monitorbeugel is het mogelijk om efficiënter te werken. Stel je wil een collega iets op jouw beeldscherm laten zien, dan draai je de monitor eenvoudig richting je collega. Ook wanneer je last hebt van de middagzon op je beeldscherm is het ideaal wanneer je jouw monitor een beetje kunt draaien. Erg handig dus.

Verschillende soorten monitorbeugels

Er zijn diverse soorten monitorbeugels. Zo heb je monitorbeugels in verschillende formaten. Ook verschilt het per monitor welk formaat en welk gewicht het scherm mag hebben. Er bestaan daarnaast monitorbeugels voor 2, 4 en 6 schermen. Het is daarom goed om bij de aanschaf van een monitorbeugel goed te letten op de specificaties. Je wil natuurlijk wel een monitorbeugel aanschaffen waar al jouw beeldschermen op passen.

Hoe monteer je een monitorbeugel?

Veel mensen denken dat refurbished beamers retour gezonden worden voor reparatie omdat zij voorheen niet goed gefunctioneerd hebben. Dit is onzin! Onze voorraad is namelijk afkomstig van AV-bedrijven die huidige installaties inruilen voor nieuwe installaties bij bijvoorbeeld scholen of bedrijven.

Deze instellingen of bedrijven hebben vaak het budget om deze installaties binnen een bepaalde periode te vervangen. Hierdoor komen er producten vrij die nog lang niet op zijn. Het is zonde om deze producten weg te laten stoffen. Daarom hebben wij het op ons genomen om een nieuw leven te blazen in deze producten. Bovendien kan jij dan voordelig een beamer kopen.

Het verschil tussen tweedehands en refurbished

Over de montage van jouw monitorbeugel hoef je jezelf niet druk te maken. Odys komt namelijk met eigen installatie monteurs langs bij jou op locatie om de gehele installatie te verzorgen. Op die manier ben je er altijd zeker van dat de installatie naar verwachting werkt. Uiteraard wordt er uitleg en instructie gegeven, zodat de installatie meteen gebruikt kan worden. Ideaal!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een monitorbeugel?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van de juiste monitorbeugel niet altijd een makkelijke klus is. Heb jij geen idee welk merk je wil of welke afmetingen je moet kiezen? Dan helpen we je hier uiteraard graag bij. Hieronder geven we je een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een monitorbeugel aan gaat schaffen.

De afmetingen

Je kunt een monitorbeugel bevestigen aan de muur of het bureau. Voordat je een monitorbeugel aanschaft is het verstandig om te bepalen waar deze komt en met welke afmetingen je rekening moet houden. Houd er ook rekening mee dat een monitorbeugel ruimte nodig heeft om te kantelen.

Keuze uit diverse merken

Odys biedt monitorbeugels aan van verschillende merken. Ieder merk heeft natuurlijk een andere kwaliteit en prijs. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk moet je hier natuurlijk op letten wanneer je een monitorscherm gaat kopen. Houd er wel rekening mee dat bijvoorbeeld niet ieder merk een monitorbeugels biedt voor drie of meer schermen. Wij voorzien je uiteraard graag van een deskundig advies over de beste merken voor jouw monitorbeugel.

Bevestigingssysteem

Het volgende waar je rekening mee moet houden wanneer je een monitorbeugel gaat aanschaffen is het bevestigingssysteem. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende bevestigingssystemen. Denk aan een monitorbeugel die je kunt bevestigen aan de muur, het plafond of het bureau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Odys voorziet jou uiteraard graag van een deskundig advies.

Het aantal monitoren

Het laatste waar je rekening mee moet houden wanneer je een monitorbeugel gaat aanschaffen is het aantal monitors dat je aan de monitorbeugel wil bevestigen. Odys biedt monitorbeugels voor verschillende aantallen monitoren.

Wat kost een refurbished monitorbeugel?

Ben jij van plan een refurbished monitorbeugel te kopen? Dan speelt er waarschijnlijk nog een belangrijke vraag in je hoofd: met welke kosten moet je rekening houden? Bij Odys vind je refurbished monitorbeugels in diverse prijsklassen.

Neem een kijkje in ons huidige aanbod aan refurbished monitorbeugels. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wanneer het product dat je zoekt toch niet refurbished beschikbaar is, gaan we op zoek naar een geschikt alternatief.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

De begrippen refurbished en tweedehands worden regelmatig door elkaar gebruikt. Toch zit er een groot verschil tussen deze twee begrippen. Wordt een gebruikte monitorbeugel direct verkocht? Dan spreken we over een tweedehands monitorbeugel. Er heeft dan dus geen controle, reiniging en eventuele reparatie plaatsgevonden. Je kunt geen aanspraak maken op garantie waardoor je de verkoper op zijn woord moet geloven wat betreft de kwaliteit van het product.

Wanneer je een refurbished product aanschaft heeft er wel een controle, reiniging en eventuele reparatie plaatsgevonden. Daarnaast biedt een refurbished monitorbeugel, in tegenstelling tot de tweedehands variant, wel garanties. Dit wil zeggen dat een refurbished product je meer zekerheid geeft over de kwaliteit van het product. De levensduur van een refurbished product is dan ook veel langer dan die van de tweedehands variant.

Refurbished monitorbeugels van Odys

We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Hierin kijken we naar de ruimtes en bespreken we jouw wensen. Als alles duidelijk besproken is maken we een offerte op maat voor jouw unieke locatie. Op die manier weet je zeker dat het perfect aansluit bij de eisen van jouw onderneming.

We zullen altijd kijken naar de oplossing die het beste bij jou past. Kunnen wij de oplossing die je zoekt niet refurbished aanbieden? Dan zullen we op zoek gaan naar een alternatief. Dit wil zeggen dat in overleg een gedeelte van de oplossing nieuw geleverd kan worden. Uiteraard blijven we er alles aan doen om zoveel mogelijk refurbished producten in te zetten in de installatie zodat het voor jou alsnog voordelig blijft.

Bekijk ons assortiment aan refurbished monitorbeugels. Zit er niet tussen waar je naar op zoek bent? Of weet je niet goed welke refurbished monitorbeugel je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van een vrijblijvend en deskundig advies.