Van Tol

Van Tol 1-min

De uitdaging

Na het plaatsen van een nieuwe demokeuken, waarin Van Tol haar producten demonstreert aan haar klanten, was het bedrijf op zoek naar een hoogwaardig scherm dat perfect past in de sfeer van de rest van de keuken.

Naast het scherm in de demokeuken was Van Tol ook op zoek naar een interactief scherm op kantoor om meer werkgemak te creëren tijdens vergaderingen.

De vraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het scherm in de demokeuken meer waarde en beleving creëert voor klanten en het scherm op kantoor voor meer werkgemak zorgt tijdens vergaderingen?

De oplossing

Laten we starten in de demokeuken. Hier is gekozen voor een touchscreen scherm in combinatie met een soundbar. Op deze manier kunnen er in de demokeuken niet alleen prachtige beelden worden getoond, maar ook gemakkelijk presentaties worden gegeven. Een totaaloplossing die meer waarde en beleving geeft aan de gehele ruimte.

Om het scherm perfect in de keuken te laten passen is er samengewerkt met een interieurbouwer op locatie. Er is een houten frame ontwikkeld waar het scherm precies in past. Zo komt het hout en het zwart van de demokeuken ook hier weer terug en oogt het super strak.

Dan het kantoor. In de vergaderruimte is gekozen voor een interactief 70 inch monitor zodat er gemakkelijk presentaties gegeven kunnen worden. Daarnaast is de monitor geplaatst op een verrijdbaar statief dat elektrisch in hoogte verstelbaar is. Zo is het scherm overal op kantoor inzetbaar.

Van Tol is lovend over het eindresultaat en wij zijn hier dan ook enorm trots op.