Wallmounts voor een stevige bevestiging

Universele wandbestigings beugel smartmetals

Wallmounts voor een stevige bevestiging

Wil jij jouw monitor extra stevig bevestigen aan een wand? Maar wil je hiervoor niet te veel betalen? Dan is een refurbished wallmount écht iets voor jou. Wij bieden refurbished wallmounts voor de bevestiging van verschillende monitoren. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de natuur. Wij hebben alles wat je moet weten over refurbished wallmounts voor je op een rij gezet.

Waarom is een wallmount enorm handig?

Het aanschaffen van een wallmount voor jouw monitor biedt ontzettend veel voordelen. Wanneer je gebruik maakt van een wallmount kun je namelijk een hoop ruimte besparen. Dit is zeker handig wanneer jij de monitor in een kleine ruimte wilt gebruiken. Gebruik jij de monitor als presentatiescherm in bijvoorbeeld een bedrijfspand? Dan hoef je geen grote kast of tv-meubel aan te schaffen om de monitor op te plaatsen.

Bovendien ziet een monitor dat bevestigd is aan een wand door middel van een wallmount er ontzettend modern uit. Het staat bijvoorbeeld prachtig in een strakke werkkamer of een modern bedrijfspand. Echter staat het fantastisch bij iedere stijl. De monitor valt namelijk veel minder op wanneer deze aan de muur is bevestigd met een wallmount dan wanneer deze ergens op geplaatst is.

Daarnaast kan je zelf bepalen op welke hoogte je de monitor wilt hangen. Wanneer je de monitor op een bureau of op een kast zet, ben je beperkt in het instellen van de hoogte. Gebruik je een wallmount en bevestig je de monitor aan de wand? Dan kan je zelf uitmeten op welke hoogte deze moet hangen zodat jij comfortabel kan werken zonder nekklachten te ervaren.

Ten slotte is het gebruik van een wallmount voor jouw monitor ontzettend veilig. De monitor is goed aan de wand bevestigd waardoor deze niet kan vallen. Je loopt dus geen risico dat de monitor wordt omgestoten. Wanneer je de monitor gebruikt voor je thuiswerkplek of om te gamen is dit natuurlijk ontzettend handig. Misschien lopen in deze ruimtes wel kinderen of huisdieren rond die de monitor om zouden kunnen stoten.

De prijzen voor wallmounts kunnen behoorlijk oplopen. Daarom hebben wij een geschikt alternatief: refurbished wallmounts. Veel goedkoper en ook nog eens ontzettend duurzaam.

Een refurbished wallmount is goedkoop en duurzaam

Je wil uiteraard niet te veel uitgeven aan je wallmount, maar je wil wel dat deze van hoge kwaliteit is. Daarom bieden wij refurbished wallmounts. Dit zijn gebruikte wallmounts die we uitgebreid controleren, testen, reinigen en eventueel repareren.

Wanneer je voor een refurbished wallmount gaat, doe je een hele duurzame aankoop. Omdat we gebruikte wallmounts opknappen hoeven er geen kostbare grondstoffen gebruikt te worden voor de productie van nieuwe wallmounts. Daarnaast bespaar je een hoop geld wanneer je een refurbished wallmount aanschaft. Afhankelijk van het model en de conditie van de wallmount kun je veel geld besparen.

Een refurbished wallmount is natuurlijk al gebruikt. Hierdoor twijfelen veel consumenten aan de kwaliteit van een refurbished wallmount. Toch hoef je jezelf daar totaal geen zorgen over te maken! Dat komt omdat wij de wallmounts uitgebreid controleren, testen, reinigen en eventueel repareren. Wij zetten de refurbished wallmount pas te koop als deze in uitstekende staat is. Zo goed als nieuw, zowel qua uitstraling als qua werking.

Het is en blijft natuurlijk een gebruikte wallmount. Hierdoor kunnen er nou eenmaal gebruikssporen aanwezig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan minuscule krasjes. Wij vinden het enorm belangrijk om hier 100% duidelijk en eerlijk over te zijn richting de klant. Zo kom jij nooit voor verassingen te staan. Uiteraard worden eventuele gebruikssporen meegenomen in de uiteindelijke prijsbepaling van de refurbished wallmounts.

Het installeren van de wallmount

Onze specialisten adviseren jou over welke refurbished wallmount je het beste aan kunt schaffen bij jouw monitor. Dit is belangrijk omdat de monitor wel goed op de wallmount moet passen. Daarnaast is het ook van belang om rekening te houden met de wand waarop je de monitor wil bevestigen met de wallmount. De ene wallmount past bijvoorbeeld beter bij een betonnen muur en de ander bij een gipsplaatmuur.

Twijfel jij over wat voor soort muur jij hebt omdat er bijvoorbeeld een laag verf, stucwerk of behang op de wand zit? Dan hebben wij een handig trucje voor je zodat je niet heel je wand hoeft te beschadigen. Zoek een plekje op de wand uit dat buiten het zicht valt. Bijvoorbeeld achter een kast of haal even een plint weg. Boor op deze plek enkele gaatjes naast elkaar. Op die manier kan je al snel achterhalen wat voor muur je hebt. Op basis daarvan kunnen we een bijpassende refurbished wallmount aanbevelen.

Tot slot is het belangrijk om het juiste bevestigingsmateriaal aan te schaffen dat past bij de wallmount en de muur waarop je deze wilt bevestigen. Vaak kunnen wij de benodigde schroeven en pluggen om je wallmount te bevestigen al meegeven, maar dit is niet altijd het geval. Uiteraard vertellen we je altijd welke materialen je nodig hebt om de refurbished wallmount succesvol te kunnen bevestigen.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden

Wij bieden refurbished wallmounts voor verschillende monitoren. Uiteraard zijn de modellen wel afhankelijk van de voorraad die wij op dat moment in huis hebben. Ben jij specifiek op zoek naar een bepaalde wallmount of wil je graag een wallmount aanschaffen inclusief refurbished monitor? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we graag de verschillende mogelijkheden.

Een wallmount is erg handig in verschillende situaties voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Om te beginnen kan je er jouw ideale thuiswerkplek mee creëren, waarbij je genoeg ruimte overhoudt op je bureau voor bijvoorbeeld papierwerk.

Ook wanneer je de monitor als gaming monitor gebruikt, kan een wallmount erg praktisch zijn. Je zit vaak meerdere uren achter elkaar naar hetzelfde scherm te kijken. Daarom is het belangrijk dat dit scherm op de juiste hoogte staat ingesteld. Op die manier ervaar je geen nekklachten en heb je de optimale beleving tijdens het gamen.

Wanneer je de monitor in het bedrijfsleven gebruikt, bijvoorbeeld als presentatiescherm, kan het ook erg praktisch zijn om de monitor aan een wand te bevestigen met een wallmount. Zo kan je de monitor op de perfecte plaats bevestigen zodat iedereen het kan zien. Daarnaast kan niemand de monitor omstoten of beschadigen en het ziet er enorm strak uit.

Refurbished wallmounts van Odys

Ben jij overtuigd van de kwaliteit van onze refurbished wallmounts? En wil je graag een hoop geld besparen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden van refurbished wallmounts die wij op dat moment kunnen bieden.

Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij onze klanten ontzettend snel van dienst. Dat werkt natuurlijk wel zo praktisch wanneer jij op zoek bent naar een refurbished wallmount. Doordat Odys werkt met refurbished producten zorgen we samen voor een betere toekomst. Dat vinden wij ontzettend belangrijk. Door onze ervaring bieden wij de oplossingen die passen binnen jouw bedrijf en budget.