Over ons

Als Odys bieden wij refurbished audiovisuele bedrijfselektronica aan.
Dit betekent voor jou dat je zowel op het milieu als je portemonee bespaard!

Door ons ruime aanbod kan Odys een passende uitkomst vinden voor iedere klant. Mocht het product dat je zoekt toch niet refurbished beschikbaar zijn, gaan wij op zoek naar een geschikt alternatief. Om jou compleet te ontzorgen wordt de gehele installatie geregeld, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. Odys staat voor duurzaamheid, service en een persoonlijke oplossing voor ieder project.

Ben je op zoek naar een betaalbare audiovisuele oplossing? Neem gerust eens contact met ons op!

Refurbished producten

Bij Odys zijn wij enorm trots op onze refurbished producten. Bekijk hieronder een selectie van onze producten.

Sharp Big Pad PN-70TB3 Touchscreen monitor 70"

Sharp’s 70-inch (176,6 cm) BIG PAD, is ontwikkeld om uw boodschap tijdens presentaties en lessen op een krachtige en attractieve manier over te brengen.

Sharp Big Pad PN-L702B Touchscreen monitor 70"

Met een beelddiagonaal van ruim 178 cm is dit interactieve whiteboard zeer geschikt voor klassikaal onderwijs, in een vergaderruimte, als vervanging voor een projector of bijvoorbeeld voor videoconferenties.

Elektrische vloerlift
statief XL

Deze mobiele vloeroplossing met elektrische hoogteverstelling is toepasbaar voor (touch) schermen tot max. 86 inch, 120 kg. De lift is voorzien van een geïntegreerde bracket met de meest voorkomende VESA patronen.

NEC Beamer M311W

Ga op de brede toer met uw presentaties en speel videoinhoud af in het oorspronkelijke formaat. De M311W is met name geschikt voor klaslokalen en vergaderkamers van kleine tot gemiddelde afmetingen.

Volledige installatie op maat

Bij deze volledige installatie krijg je een 70 inch touch monitor op een elektrisch verstelbaar statief wat als Plug en Play in gebruik genomen kan worden.

Contact

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Of vul dit contactformulier in