Chassé Theater

Chassé Theater displays

De uitdaging

Het Chassé theater heeft ook een bioscoop gedeelte. Ze wilde hier graag digitaal het huidige aanbod tonen. De aankomsthal van de bioscoop werd hierbij compleet omgetoverd. In samenwerking met het bouwbedrijf moest de installatie netjes verwerkt worden in de verbouwde zaal. Dit moest uit een centrale locatie op afstand aangestuurd worden. 

De vraag

Welke apparatuur moet geplaatst worden om het afwisselende aanbod te tonen en een vloeiend geheel te maken van de ruimte.

De oplossing

Er is gekozen voor 6 signage displays van LG die in portaitmode geplaatst zijn. Dit is om en om gedaan met posters. Op deze manier is elke pilaar uniek ingevuld. Deze schermen zijn aangestuurd doormiddel van scala players. Door de lange afstand tot het centrale aansturingspunt zijn actieve hdmi verlengers geplaatst. Zodat het beeld nog steeds kwalitatief goed op de schermen getoond wordt. Ook is samen met het scherm en de montagebeugel berekend dat het scherm precies uitgelijnd wordt met het houten frame. Zo is in samenwerking met audiovisuele producten een gave ruimte ontstaan.

Wij vonden het een super gaaf project om aan mee te werken. Alle partijen waaronder wij zijn zeer tevreden met het resultaat en hopen dat het van vele mensen nog de aandacht mag trekken.